Auberginefärgad tulpan Havran EKO

Havran EKO är en av våra favoriter då den, liksom Quen of Night, är fantastiskt fin att blanda med. Svart, aubergine och plommon är ovanliga nyanser i tulpanriket och den mörka varma auberginefärgen hos Havran skapar en fin botten i våra färgpaletter. Uppfyller stränga krav för biologisk blomsterlök, vilket går lite längre än vad vi i Sverige kallar "ekologisk". Köper du hållbart odlade ekologiska lökar verkar du tillsammans med Lökgrossisten och eko-bönderna för en hållbar planet.
Höjd:
Färg:
Blomningstid:

Havran EKO
Biologiskt odlad enligt SKAL
Triumftulpan
55 cm
Blommar sent
Snittblomma

Triumftulpaner finns i tusental och blommar i en oändlig färgmängd. Havran är en av våra favoriter med sin mörkt rödbruna färg som påminner om aubergine eller mörkt plommon. Havran är lätt att blanda med, passar med de flesta andra färger. Plantera i rabatt eller i en sluttning där det är väldränerat.

Havran EKO uppfyller stränga krav för biologisk blomsterlök i Nederländerna. Kraven är inte identiska, men ni nivå vad som gäller för KRAV-märkning i Sverige. Köper du biologisk blomsterlök verkar du tillsammans med Lökgrossisten och eko-bönderna för en hållbar planet.

Artikelbild: Auberginefärgad tulpan Havran EKO
610 kr
Artikelnamn: Auberginefärgad tulpan Havran EKO - 100 st
Artnr: E3-31-0100
Artikelbild: Auberginefärgad tulpan Havran EKO
1 406 kr
Artikelnamn: Auberginefärgad tulpan Havran EKO - 250 st
Artnr: E3-31-0250
Artikelbild: Auberginefärgad tulpan Havran EKO
2 579 kr
Artikelnamn: Auberginefärgad tulpan Havran EKO - 500 st
Artnr: E3-31-0500
Artikelbild: Auberginefärgad tulpan Havran EKO
4 688 kr
Artikelnamn: Auberginefärgad tulpan Havran EKO - 1000 st
Artnr: E3-31-1000